top of page

Suuria unelmia -kirjan kuvitus

Rauhan ja hyvinvoinnin järjestö

Kirja “Suuria unelmia - tarinoita suomalaisista, jotka muuttavat maailmaa” esittelee tarinoita suomalaista vähemmistöistä, heidän urapolkujaan ja elämänvaiheitaan. Kirjan henkilöt näyttävät esimerkillään, kuinka edistää yhdenvertaisuutta Suomessa.

Kirjan kanteen kuvitin suuren joukon suomalaisia, jotka ovat kerääntyneet eduskuntatalon eteen, eivätkä pelkää vaikuttaa ja edistää tasa-arvoa!

Kirjan takakanteen on nostettu hieno ajatus:
“- nämä tarinat osoittavat, että jokaisella on oma ja yksilöllinen polkunsa. Yksi tietää jo lapsena, mitä haluaa aikuisena tehdä. Toinen pohtii uravalintojaan läpi elämänsä ja muuttaa usein suuntaa. Kolmas etenee yllättävien sattumusten myötä alalta toiselle. Erilaisia tapoja edetä omalla polulla on loputtomasti, ja jokainen tarina on yhtä arvokas. Siksi jokainen ihminen ansaitsee kannustusta omien unelmiensa etsimiseen ja niiden toteuttamiseen – sekä inspiroivia roolimalleja, jotka näyttävät, että mikä tahansa on mahdollista. Näistä tarinoista löytyy juuri heitä.”

Kirja on julkaissut Rauhan ja Hyvinvoinnin järjestö ja sen ovat kirjoittaneet Salaado Qasim, Faisa Qasim ja Roosa Oksanen.

Kirjaa voi lainata ainakin Helsingin kirjastosta ja ostaa BoD Kirjakaupan nettisivuilta - kirja sopii erityisesti nuorille vaikkapa kouluihin luettavaksi!

bottom of page